Mehdi Berisha dhe Bujar Qamili Veba & Lati ministrit n'londer. 2010

Dhe Mehdi Berisha, Bujar Qamili Veba & lati ministrit n'londer Isa Boletini Kengetaret nga shqiperija dhe Kosova

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!