Shaban Rogaçi dhe Aziz Murati -Ani kendon bylbyli- www.RadioVallezimi.com New York Prill 2013

Shaban Rogaçi dhe Aziz Murati
-Ani kendon bylbyli-
CD: (Kollazh 2000, Vol 2)
Editor per New York, R. Hoxha
(C) www.RadioVallezimi.com Prill 2013
  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment