Next - Intervistë me Alban Skenderaj - 30 Maj 2014 - Show - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv
https://www.facebook.com/nextvizionplus
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/Next_VizionPlus
Emisioni Next eshte nje emision i cili bazohet mbi informacionin, te rejat dhe gjithcka qe eshte terheqese per te rinjte e sotem dhe qellimi i tij eshte argetimi, informimi dhe edukimi. Next eshte nje risi ne televizionet shqiptare pasi do trajtohet ndryshe ne skenar, xhirim, prezantim dhe ne rubrikat qe permban.

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!