Adnan Daci - Me thuaj pse

Adnan Daci - Me thuaj pse - muzika dhe orkestrimi Ardian Kastrati - teksti Arsim Bunjaku- video- by Videoart Gjilan"

shqip popullore sofra kenge dasmash lulija kenge synetie bilbil Zemra duet

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment