Adnan Daci- Ishin puthje mekatare

Adnan Daci- Ishin puthje mekatare- muzika dhe orkestrimi Ardian Kastrati - teksti Arsim Bunjaku - 2008"

shqip popullore sofra kenge dasmash lulija kenge synetie bilbil Zemra duet

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!