Jeni PRO apo KUNDËR shkatërrimit të armëve kimike siriane në Shqipëri?

Syrian chemical weapons

Jeni PRO apo KUNDËR shkatërrimit të armëve kimike siriane në Shqipëri?

Komentet

  • rafet
    • 1. rafet Më 10/11/2013
    Jam kunder, sepse Shqiperia nuk eshte vend mbeturinash, nuk eshte vend ku jeta e njeriut nuk vleresohet,,femijet ne Shiperi nuk jane me pak te rendesishem se sa femijet e shteteve tjera Europiane ata meritojne te jetojne te shendetshem, prandaj asesi te mos lejohet nje gje e tille nese eshte nevoja te organizohen protesta edhe ne Kosove, dhe ne gjithe hapsiren shqiptare per ndalimin e kesaj tragjedie.
  • Webmaster
    Ju lutem votoni në sondazh dhe komentoni arsyen pse jeni pro apo kundër