A mendoni se reforma në drejtësi do t'i përmbush pritshmëritë e publikut?

Stop Korrupsionit

A mendoni se reforma në drejtësi do t'i përmbush pritshmëritë e publikut?

Komentet

  • Napolon BRAHO
    • 1. Napolon BRAHO Më 04/08/2018
    Kishim dhe vazhdojme te kemi nje system drejtesie larg asaj qe duam. Ne se nuk arrihet ajo qe kerkojme, te pakten nje gje eshte e sigurte : DO JEMI SHUME ME MIRE SE TANI . Te shpresojme dhe te besojme dhe jo perhere " TERSI I POJANIT".
  • Florian Hoxha
    • 2. Florian Hoxha Më 22/03/2018
    Si mund te permbush pritshmerite e publikut kur ne fjale te shkurtra i ngjason betimit qe bejne qente per te mos ngrene me m... kur komisioni i vleresimit perbehet nga njerez te cilet jane pjese e struktures se qelbur te sistemit te drejtesise ne Shqiperi.