Test inteligjence 2

Sa inteligjent mendoni se jeni, provojeni Clin d'œil

 • 1/ Çfarë numri duhet të vij në rradhë në këtë seri numrash: 1.5, 2.3, 3.1, 3.9, ...

  Çfarë numri duhet të vij në rradhë në këtë seri numrash: 1.5, 2.3, 3.1, 3.9, ...
 • 2/ Cili është ai numër që po të mblidhet me ⅓ dhe me ¼ do të japë numrin 1?

  Cili është ai numër që po të mblidhet me ⅓ dhe me ¼ do të japë numrin 1?
 • 3/ Një zonjë dhe një zotëri janë motër dhe vëlla. Nuk e dimë se kush është më i madh. Dikush i pyet: Kush është më i vjetër? Motra tha: Unë jam më e vjetër. Vëllai tha: Unë jam më i ri. Të paktën njëri prej tyre gënjen. Kush është më i madh?

  Një zonjë dhe një zotëri janë motër dhe vëlla. Nuk e dimë se kush është më i madh. Dikush i pyet: Kush është më i vjetër? Motra tha: Unë jam më e vjetër. Vëllai tha: Unë jam më i ri. Të paktën njëri prej tyre gënjen. Kush është më i madh?
 • 4/ Cili është numri më i vogël nga numrat në listë është: 0.33, ¼, 1/1, ¾, ½, 7/8?

  Cili është numri më i vogël nga numrat në listë është: 0.33, ¼, 1/1, ¾, ½, 7/8?
 • 5/ Një thes me patate peshon 16 kg dhe gjysmën e peshës së tij. Sa peshon thesi?

  Një thes me patate peshon 16 kg dhe gjysmën e peshës së tij. Sa peshon thesi?
 • 6/ 16 orë qëndrojnë tek një ditë, siç qëndrojnë 20 ditë për gjithë muajin qershor. E vërtetë apo e gabuar?

  16 orë qëndrojnë tek një ditë, siç qëndrojnë 20 ditë për gjithë muajin qershor. E vërtetë apo e gabuar?
 • 7/ BARA është për ARAB , siç është numri 1563 për:

  BARA është për ARAB , siç është numri 1563 për:
 • 124 vota. Mesatarja e 3.78 të 5.

Komentet

 • nona
  • 1. nona Më 10/12/2019
  Lot fare
 • ismet aliu
  • 2. ismet aliu Më 12/11/2019
  Pyetja 6 eshte e vertete dhe jo e gabuar, me nje makine llogaritese mund te vertetoni
 • Ismet Aliu
  • 3. Ismet Aliu Më 12/11/2019
  po talleni
 • im king
  • 4. im king Më 05/07/2019
  ekselenca nuk dhurohet ,ajo eshte nje aftesi qe fitohet
 • ARON
  • 5. ARON Më 16/02/2019
  Uej ho be?
 • Albert
  • 6. Albert Më 20/01/2019
  Pse nu k po i qet pyetjet e kryera
 • Daria
  • 7. Daria Më 06/07/2018
  Ju lutem mund te me tregoni arsyetimin e pyestjes 3 me vellain dhe motren.
 • sara
  • 8. sara Më 23/03/2018
  100% përgjigje të sakta
  Shkëlqyeshëm!
 • Hello
  • 9. Hello Më 01/09/2017
  Ia keni fut kot me ket pyetjen vellai me motren. Ata thone te dy te njejten gj me menyra t ndryshme pra genjejne t dy cka domethene se eshte e kunderta e atyre q thone vellai eshte me i madhi motra me e vogla
 • gida
  • 10. gida Më 01/04/2017
  100% yeahhhhhhh
 • lesti
  • 11. lesti Më 03/10/2015
  86 nice
 • ana tasi
  • 12. ana tasi Më 03/04/2015
 • elektra
  • 13. elektra Më 08/03/2015