Nofkat më të mira të vendeve të botës

Gjej vendin që korrespondon me pseudonimin përkatës ...

 • 1/ Vendi i njëmijë liqeneve

  Vendi i njëmijë liqeneve
 • 2/ Vendi i shpresës dhe i lavidisë

  Vendi i shpresës dhe i lavidisë
 • 3/ Vendi i shqiponjave

  Vendi i shqiponjave
 • 4/ Toka e zjarrit dhe akullit

  Toka e zjarrit dhe akullit
 • 5/ Gjashtëkëndëshi (Hekzagoni)

  Gjashtëkëndëshi (Hekzagoni)
 • 6/ Shullani i Alpeve

  Shullani i Alpeve
 • 7/ Ishulli i smeraldit (Ishulli i gjelbërt)

  Ishulli i smeraldit (Ishulli i gjelbërt)
 • 8/ Çizmja

  Çizmja
 • 9/ Toka e Lindjes së Diellit

  Toka e Lindjes së Diellit
 • 10/ Shporta e bukës së Europës

  Shporta e bukës së Europës
 • 11/ (Kon)federata helvetike

  (Kon)federata helvetike
 • 12/ Veriu i madh e i bardhë

  Veriu i madh e i bardhë
 • 13/ Pindorama (Toka e palmave)

  Pindorama (Toka e palmave)
 • 14/ Toka e ujërave të bollshëm

  Toka e ujërave të bollshëm
 • 15/ Vendi i poetëve

  Vendi i poetëve
 • 16/ Vendi i Hirit (bukurisë)

  Vendi i Hirit (bukurisë)
 • 17/ Ishulli i rrethuar nga toka (ose & Kopështi i botës)

  Ishulli i rrethuar nga toka (ose & Kopështi i botës)
 • 18/ Vendi i Inkasve

  Vendi i Inkasve
 • 19/ Xhaxhi Sam

  Xhaxhi Sam
 • 4 vota. Mesatarja e 4.00 të 5.