Disa Kryeqytete botërore... ?

Një Kuiz Relativisht i thjesht nga GJEOGRAFIA që teston njohuritë tuaja mbi Kryeqytetet e botës


 © Përgatitur nga Mehdi Daci, Webmaster- STUDENTI I SË DREJTËS

 • 1/ Kryeqyteti i Islandës është ?

  Kryeqyteti i Islandës është ?
 • 2/ Kryeqyteti i Nepalit është ?

  Kryeqyteti i Nepalit është ?
 • 3/ Koreja e Veriut ka Kryeqytet ?

  Koreja e Veriut ka Kryeqytet ?
 • 4/ Kryeqyteti i Jemenit është...?

  Kryeqyteti i Jemenit është...?
 • 5/ Letonia ka si Kryeqytet ?

  Letonia ka si Kryeqytet ?
 • 6/ Shteti më i ri i Njohur Ndërkombëtarisht ka Kryeqytet

  Shteti më i ri i Njohur Ndërkombëtarisht ka Kryeqytet
 • 7/ Kolumbia ?

  Kolumbia ?
 • 8/ Gjeni Kryeqytetin e Senegalit ?

  Gjeni Kryeqytetin e Senegalit ?
 • 9/ Paraguai, shtet në Amerikën Latine, ka Kryeqytet ?

  Paraguai, shtet në Amerikën Latine, ka Kryeqytet ?
 • 10/ Biellorusia ka Kryeqytet ?

  Biellorusia ka Kryeqytet ?
 • 11/ Kryqyeteti i Egjyptit ?

  Kryqyeteti i Egjyptit ?
 • 12/ Cili është Kryeqyteti i Brazilit ?

  Cili është Kryeqyteti i Brazilit ?
 • 13/ Gjeni Kryeqytetin e Afrikës së Jugut

  Gjeni Kryeqytetin e Afrikës së Jugut
 • 14/ Talin (Tallinn) është kryeqyteti i :

  Talin (Tallinn) është kryeqyteti i :
 • 15/ Malaizia ka kryeqytet :

  Malaizia ka kryeqytet :
 • 16/ Gjeni Kryeqytetin e Gjeorgjisë :

  Gjeni Kryeqytetin e Gjeorgjisë :
 • 17/ Aktualisht me 1 400 000 banorë Khartoum (Kartum) është Kryeqyteti i :

  Aktualisht me 1 400 000 banorë Khartoum (Kartum) është Kryeqyteti i :
 • 18/ Xhakarta (Jakarta) me mbi 18 000 000 banorë është Kryeqytet i :

  Xhakarta (Jakarta) me mbi 18 000 000 banorë është Kryeqytet i :
 • 19/ Megjithëse kryeqendraekonomike, dhe me numër më të madh popullsie është Dubai ; Abu Dabi (Abou Dabi) është Kryqyteti i :

  Megjithëse kryeqendraekonomike, dhe me numër më të madh popullsie është Dubai ; Abu Dabi (Abou Dabi) është Kryqyteti i :
 • 19 vota. Mesatarja e 3.21 të 5.

Komentet

 • Elidona
  • 1. Elidona Më 23/12/2019
  Eshte nje aftesi e papershkrueshme per njohurine e shteteve qe ka bota
 • Nexhmije NELKU
  • 2. Nexhmije NELKU Më 11/10/2012
  Urime per faqen. Mendoj se duhet pasusruar me me shumeinformacion e quice;