STUDENTI I SË DREJTËS “ne jemi nën kushtetutën, por kushtetuta është ajo çfarë gjyqtarët thonë se është”. (charles evans hughes)
STUDENTI I SË DREJTËS

Bashkimi europian

  • Bashkimi europian

    Ky kuiz flet për vendet e Bashkimit europian dhe historinë e tij...