STUDENTI I SË DREJTËS “ne jemi nën kushtetutën, por kushtetuta është ajo çfarë gjyqtarët thonë se është”. (charles evans hughes)
STUDENTI I SË DREJTËS
Vous ne pouvez pas créer de nouveau compte sur ce site.
Merci de contacter le webmaster.

Krijo një llogari

Pastaj mund ta ndryshoni profilin tuaj në çdo kohë,  duke përdorur dhe opsione shtesë Clin d'œil

Gjinia
Datëlindja
Foto profili
Social networking