Kemi shtuar radio online

Më 21/08/2013 në 00:00

Add to calendar

Dje, me datë 21gusht, kemi shtuar disa Radio Shqiptare, duke i ndarë sipas kategorive:

Radio Shqiptare:

E veçanta është se ato do t'i gjeni të një vend të vetëm dhe nuk ju duhet të hapni lidhje të re për çdo radio...

P.S. Tashmë kemi shtuar edhe një kategori të re me » Radio nga interneti

Dëgjim të këndshëm Cool

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Komentet

  • Webmaster
  • Webmaster
    Sot do të shtojmë edhe një kategori të re me Radio, të cilat transmetojnë vetëm me anë të internetit