Risi

Çfarë risish ka në webfaqen tonë?

Display type
 • Dita e parë e aktivizimit tw modulit të kaledarit

  Më 16/03/2009

  • Albanie - Tirana
 • Kemi shtuar radio online

  Më 21/08/2013 në 00:00

  Dje, me datë 21gusht, kemi shtuar disa Radio Shqiptare, duke i ndarë sipas kategorive:
  Radio Shqiptare:

  Radio nga Shqipëria
  Radio nga Kosova
  Radio nga Maqedonia

  E veçanta është se ato do t'i gjeni të një vend të vetëm dhe nuk ju duhet të hapni lidhje të re për çdo radio...
  P.S. Tashmë kemi shtuar edhe një kategori të re me » Radio nga interneti
  Dëgjim të këndshëm 
 • Stafit tonë i shtohet një anëtar i ri

  Më 27/08/2013 në 00:00

  ot stafit tonë ju shtua edhe një anëtar  i ri
  I urojmë mirë se ardhjen Endritit, suksese në detyrën e re.