Tashmë librat e shkrimtarit dhe historianit të madh z. Fatos Daci, kanë kaluar edhe kufijtë e Shqipë

Nga 16/06/2009 deri më 30/06/2009

Add to calendar

  • Italy - Genova

Tashmë librat e shkrimtarit dhe historianit të madh z. Fatos Daci, kanë kaluar edhe kufijtë e Shqipërisë.

Librat “Enciklopedia e Dibrës” dhe “Skënderbeu i vërtetë”, të botuar nga Fatos Daci, me vlera të larta studimore-akademike, kombëtare dhe patriotike, falë vullnetit dhe dëshirës së Autorit dhe bashkëpunimit që realizoj biri i tij Alban Daci me Bibliotekën e madhe të Komunës së qytetit të Xhenovës “Berio”, u bë e mundur që këto dy vepra mjaft të rëndësishme të literaturës në gjuhën shqipe t’iu shtohen katalogëve të pafundme që kjo bibliotekë ka.
{Albanian Students Info}
Italy Genova
  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!