Promovime

Promovime të ndryshme...

 • PROMOVOHET LIBRI “SKËNDREBEU I VËRTETË” I AUTORIT FATOS DACI .

  Nga 21/03/2009 deri më 10/05/2009

  place Shqipëri - Tirana

  Përshëndetje ! Sapo u promovua me sukses në sallën e Muzeut Historik Kombëtar, këtu në Tiranë, libri "SKËNDERBEU I VËRTETË", me autor z. Fatos Daci. Pjesëmarrja ishte masive nga Shqipëria dhe jo vetëm, salla ishte plot e përplot dhe gjithçka shkoi në një atmosferë perfekte. Tashmë, librin mund ta gjeni në çdo librari...

 • Tashmë librat e shkrimtarit dhe historianit të madh z. Fatos Daci, kanë kaluar edhe kufijtë e Shqipë

  Nga 16/06/2009 deri më 30/06/2009

  place Italy - Genova

  Tashmë librat e shkrimtarit dhe historianit të madh z. Fatos Daci, kanë kaluar edhe kufijtë e Shqipërisë.
  Librat “Enciklopedia e Dibrës” dhe “Skënderbeu i vërtetë”, të botuar nga Fatos Daci, me vlera të larta studimore-akademike, kombëtare dhe patriotike, falë vullnetit dhe dëshirës së Autorit dhe bashkëpunimit që realizoj biri i tij Alban Daci me Bibliotekën e madhe të ...