Viti i ri shkollor

Më 16 shtator do filloj viti i ri shkollor

Nga 16/09/2013 deri më 12/06/2014 në 00:00

Add to calendar

  • Shqipëri
  • falas
  • Kohëzgjatja : 9 muaj
Viti i ri shkollor


Viti i ri shkollor 2013-2014, për arsimin parauniversitar në Shqipëri, pritet të filloj me datë 16 shtator 2013. Me këtë rast ne ju urojmë suksese dhe fillim të mbarë ë gjithë nxënësve shqiptar: marrshi 10-ta! Në veçanti urojmë vogëlushët e vegjël që do të ulen për herë të parë në bankat e shkollës, duke nisur kështu rrugëtimin e bukur drejt dijes, kulturës dhe prosperitetit !

Shqipëri
  • 1 votë. Mesatarja e 5.00 të 5.