Kalendari

 • Ç'ka ndodhur më 1 Tetor ?

  Më 01/10/2013 në 00:00

  NGJARJE
  1936 - Rebelët nacionalistë spanjollë emërojnë Francisko Frankon në krye të Spanjës. Kjo ngjarje e futi ...
 • Ç'ka ndodhur më 2 Tetor ?

  Më 02/10/2013 në 00:00

  NGJARJE
  1914 - Esad Pashë Toptani hyn në Durrës dhe merr kontrollin pa hasur në ndonjë qendresë.
  1937 - Samuel R. Caldwell ...
 • Ç'ka ndodhur më 24 Tetor ?

  Më 24/10/2013 në 00:00

  NGJARJE
  1892 - Në Gjenevë të Zvicrës, Andon Zako (Çako) Çajupi, pas 5 vitesh studimi, në moshën 24-vjecare ...
 • Çka ndodhur më 26 Tetor ?

  Më 26/10/2013 në 00:00

 • Bojkot i Dhomës Kombëtare të Avokatisë

  Më 08/02/2016 from 08:00 në 16:00

  • gjykata
  Bojkot i DHKA në shenjë kundërshtimi i tatimit për profesionet e lira ku përfshihen avokatët