Studente di giurisprudenza
Studente di giurisprudenza

Ryva Kajtazi Tallava ( 044 281 845 ) ( 049 281 845 ) ( 045 281 845 )

Estrada Kosovare
Qytetar te nderuar qe nga 1 Shtatori kemi filluar rezervimet e Kangtareve per Darsmat dhe Ahengjet tuaja Familiare per Sezonen e Vitit 2013...
.Ju mirpret Estrada Kosovare dhe Menaxheri Elton Mehaj..Nr...044 281 845 045 281 845 049 281 845.
http://www.facebook.com/estrada.kosovare1

  • Nessuna nota. Siate i primi a dare!