KRANI-KRANJI-ARVAT-PRESPA-KRANJARËT MË SHETITJE-NAZIFE BUNJAKU ME MOLLA MOLLALIE-SAZET E PRESPES

SHETITJE DË MALET E KRANJIT DHE LIQENI I PRESPËS

Nessuna nota. Siate i primi a dare!