ILIR SHAQIRI - KOMANDANT (Punoi dhe përshtati Avni Suka)

Adem Jashari ka thënë: Jam këmbëngulës në ato parimet që jemi mar veshë. Besa besë vetem një vdekje tjetër nuk ka në këtë jetë dhe një fjalë e mirë. Shokët të tanë jan mirë dhe vetëm ni besë e kemi dhanë. Çka do që të ndodhë të tanë së bashku do ta japim jetën, në besë të besës një vdekje tjetër nuk ka me grykë të pushkës. --------------------------------- Hamëz Jashari ka thënë: Kush është i marrë tash të qëndroj në malë, kur këtu gjithandej është tokë etnikishtë e pastërt Shqipëtare... këtu nuk mbanë në mendë askushë që ka pasur sërbë ndonjëherë në jetë, prej Ilirëve dhe para Ilirëve qysh kur dielli e ngrohë këtë tokë ne jemi këtu... Sërbët kan ardhur këtu me 1928.tën më parë kurr nuk ka pasur këtu sërbë, ata gënjejnë e bejnë historin si iu duhet atyre.

  • Nessuna nota. Siate i primi a dare!

Aggiungi un commento

Stai utilizzando un software AdBlock, che blocca i captcha pubblicitari utilizzati su questo sito. Per poter inviare il tuo messaggio, disattiva AdBlock.