Verbalisti intervju: Elina Duni - Balkanska toplina i svajcarska disciplina

http://www.verbalisti.com
Language Network Verbalisti http://www.facebook.com/verbalisti

Poznata svetska muzičarka i najpoznatija albanska džez pevačica Elina Duni o njenoj ljubavi prema jezicima, karijeri i balkanskom mentalitetu.
________________

Postanite deo komunikacijske i jezičke mreže Verbalisti http://www.verbalisti.com, razmenite svoja iskustva i želje, zabavite se i upoznajte nove prijatelje. Društvena mreža Verbalisti okuplja zaljubljenike u strane jezike i sve one koji žele da razviju komunikacijske veštine. Poslovni ljudi, diplomate, profesori stranih jezika, prevodioci, lingvisti, studenti, instituti i škole stranih jezika, kao i strukovna udruženja, učetvuju u radu Verbalista, s ciljem da razmene iskustva i unaprede kvalitet profesionalnog usavršavanja.

Verbalisti su robna marka kompanije PRODIREKT LLC http://www.prodirektgroup.com, koja je predstavnik i u većini slučajeva regionalni ekskluzivni zastupnik elitnih koledža i škola u svetu. PRODIREKT je prva i zasada jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi -- britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta. Detaljnije na http://verbalisti.com/o-nama/akreditacije-i-clanstva

Koledži s kojima sarađujemo prošli su našu strogu selekciju. Svaku školu jezika smo posetili, upoznali se s njenim vlasnicima, nastavnim kadrom, programima i metodama, razgovarali s polaznicima, prisustvovali časovima i pregledali ponuđeni smeštaj. Verbaliste predvode stručnjaci koji su završili obuku za školske inspektore u organizaciji Evropske asocijacije kvalitetnih jezičkih škola EAQUALS (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services) i koji poseduju više od 20 godina rada u kreiranju, izvođenju i organizovanju obrazovnih programa. Upravo zato mi možemo da vam pomognemo da odaberete jezički program, koledž i smeštaj koji najbolje odgovara vašim potrebama, ali i da vam pomognemo u daljoj jezičkoj edukaciji i razvoju karijere nakon povratka u zemlju.

CENE I KOMPLETNA LISTA JEZIČKIH PROGRAMA VERBALISTA na http://verbalisti.com/programi-i-cene

Strani jezici blog (srpski) http://www.stranijeziciblog.com/

Stranski jazici blog (makedonski) http://www.stranskijazici.com/
  • Nessuna nota. Siate i primi a dare!

Aggiungi un commento