Qaforja - Armend Rexhepagiqi

E bukur je, floktë gështenjë I shkurtove prej se ne u ndamë E bukur je s'të lashë shenjë që prap u pamë E bukur je dhe ende mban nën këmishën Tënde të bardhë atë qafore E unë të shoh aq rrallë e përmallë Mirë jam, po jetohet Mirë jam, po durohet Mirë jam le të grimcohet Krejt çka kam, por mirë jam Kjo qafore duket madhështore Sikur krenaria mashkullore Njëri ta dhuroi tjetri e shijoi Do t'çahej shkëmbi i fortë Po të më shihte sot Mbaje atë qafore sikur përmendore Për një dashuri të parë shkollore Ja do të përulem, e po të përkulem Pas teje t'gjitha panë se kopje të zbehta janë Mirë jam, po jetohet Mirë jam, po durohet Mirë jam le të grimcohet Krejt çka kam, se mirë jam Kjo qafore duket madhështore Sikur krenaria mashkullore Njëri ta dhuroi tjetri e shijoi Do t'çahej shkëmbi i fortë Po të më shihte sot Mbaje atë qafore sikur përmendore Për një dashuri të parë shkollore Ja do të përulem, e po të përkulem Pas teje t'gjitha panë se kopje të zbehta janë Mbaje atë qafore, mbaje si fitore Gjoksin tënd e pata strehimore Ja po të rrëfehem Pas teje t'gjitha panë se kopje t'zbehta janë...

  • Nessuna nota. Siate i primi a dare!

Aggiungi un commento

Stai utilizzando un software AdBlock, che blocca i captcha pubblicitari utilizzati su questo sito. Per poter inviare il tuo messaggio, disattiva AdBlock.