Créer un site internet

Vesa Luma - Luaj

Nëse më kërkon kur afrohet nata
Ti premtoj ty baby puthjet e zjarrta
E nëse nuk nguron të vallëzosh me mua
Kjo është nata jonë, të dua, të dua

Nëse më kërkon kur afrohet nata
Ti premtoj ty baby puthjet e zjarrta
E nëse më tregon çfarë ndjen ti për mua
Kjo është nata jonë, të dua, të dua

Sonte unë dhe ti
Luaj, luaj
Sonte pa kufi
Luaj, luaj, luaj
Sonte ne të dy
Luaj, luaj
Do të duhemi
Luaj, luaj, luaj

Nëse më kërkon kur afrohet nata
Ti premtoj ty baby puthjet e zjarrta
E nëse nuk nguron të vallëzosh me mua
Kjo është nata jonë, të dua, të dua

Nëse më kërkon kur afrohet nata
Ti premtoj ty baby puthjet e zjarrta
E nëse më tregon çfarë ndjen ti për mua
Kjo është nata jonë, të dua, të dua

Sonte unë dhe ti
Luaj, luaj
Sonte pa kufi
Luaj, luaj, luaj
Sonte ne të dy
Luaj, luaj
Do të duhemi
Luaj, luaj, luaj
  • Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !

Ajouter un commentaire