Étudiant en droit la vérité se trouve du côté des opprimés
Étudiant en droit

Al Pazar - 22 Nentor 2014 - Pjesa 4 - Show Humor - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv
https://www.facebook.com/albanianpazar
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Nje shfaqje nga Agron Llakaj, me pjesemarrjen e Behar Mera e Rudina Dembacaj dhe aktore te tjere te talentuar, ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social.

  • Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !