Créer un site internet

Altuna Sejdiu - Ti nuk je une ( TUNA - NEW 2011 ) + TEKST/ LYRICS

dëshiron që të më ngjatësosh, të ndalesh nga vetja të bëhësh unë
e ti veq një gjë smundësh ta kuptosh para ty qëndron tjetra ai që ëndron..

Ti nuk je unë, më mir meru me vet veten, jemi vija paralele nuk ngjasojme me njëra tjetrën
ti nuk je unë, më mir meru me vet veten, jemi vija paralele nuk ngjasojme me njëra tjetren

oohoo.. oohoo.. oohoo... oohoo.. oohoo... x3

kot mundohesh të bëhesh unë, mëresh më gjëra që nuk të takojn
ti je tjeter dhe jeto jeten tond, më mir mos tendon, shko por gjithmonë


Ti nuk je unë, më mir meru me vet veten, jemi vija paralele nuk ngjasojme me njëra tjetrën
ti nuk je unë, më mir meru me vet veten, jemi vija paralele nuk ngjasojme me njëra tjetren


oohoo.. oohoo .. oohoo... oohoo.. oohoo... x3


Ti nuk je unë, më mir meru me vet veten, jemi vija paralele nuk ngjasojme me njëra tjetrën
ti nuk je unë, më mir meru me vet veten, jemi vija paralele nuk ngjasojme me njëra tjetren
  • Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !

Ajouter un commentaire