Étudiant en droit la vérité se trouve du côté des opprimés
Étudiant en droit

Shaqir Cërvadiku - Këngë për Bashkëshortë HD 2011

Shaqir Cërvadiku - Këngë për Bashkëshortën HD ne odeon te Naim Abazi Mihrije Braha dhe koleget Shkurte fejza Mahmut ferati Remzije Osmani motrat mustafa Rifat Berisha Mehdi Berisha Violete Kukaj Sala Bekteshi etj"

  • Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !