Shaqir Cervadiku dhe vellezerit Haliti-Qysh se kenga nis bashkimiwmv

Shaqir Cervadiku percjell nga vellezerit Haliti-Qysh se kenga nis bashkimi-Bequk 1994

Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !