Étudiant en droit la vérité se trouve du côté des opprimés
Étudiant en droit

Shaqir Cervadiku-Bektesh Halitit Xhelal Hajdes-Toni dhe Selajdin Mullabazit-Mici

Shaqir Cervadiku këngë kushtuar dëshmorëve që dhan jetën për lirin e Kosovës.
Bektesh Halitit Xhelal Hajdes-Toni dhe Selajdin Mullabazi-Mici

  • Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !