Étudiant en droit la vérité se trouve du côté des opprimés
Étudiant en droit

Ryva Kajtazi ( 044-281-845 ) (049-281-845 ) ( 045-281-845 )

Estrada Kosovare
Qytetar te nderuar qe nga 1 Shtatori kemi filluar rezervimet e Kangtareve per Darsmat dhe Ahengjet tuaja Familiare per Sezonen e Vitit 2014...
.Ju mirpret Estrada Kosovare dhe Menaxheri Elton Mehaj..Nr...044 281 845 045 281 845 049 281 845.
http://www.facebook.com/estrada.kosovare1

  • Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !