Étudiant en droit la vérité se trouve du côté des opprimés
Étudiant en droit

Nikoll Nikprelaj ,kushtuar PREK CALI. Perpunuar nga Leonard Gjakova

Perkujtojme Preke Calin, mbrojtesin e kufijve te vendit dhe te teresise tokesore te Shqiperise nga synimet grabitqare te shovinisteve sllave.

  • Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !