Étudiant en droit la vérité se trouve du côté des opprimés
Étudiant en droit

YLLI BAKA moj llokumja me sheqer (www.albanians.gr)

http://www.albanians.gr Albanians.gr është një portal qe ka si qellim të informojë dhe të argëtojë shqiptarët në Greqi dhe në të njëjtën kohë të krijojë një vend për komunikim midis tyre. YLLI BAKA
MOJ LLOKUMJA ME SHEQER KUSH TE KA TE PERKEDHEL!!MY FAVOURITE SONG!!

  • Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !