Étudiant en droit la vérité se trouve du côté des opprimés
Étudiant en droit

Xeni dhe Merita Halili - Popturi 2009

Xeni (Shkelzen Jetishi) dhe Merita Halili - Kenge popullore 2009 - Gëzuar Viti i Ri 2009 nga www.folklorike.com

  • Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !