Merita Halili in Norwood, New York

Merita Halili nga Shqipëria dhe burrin i saj Raif Hyseni nga Kosova kënduar.Merita Halili from Albania and her husband Raif Hyseni from Kosovo play some traditional Albanian music.
  • Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !

Ajouter un commentaire