Meda ilahi - La ilahe il-Allah

LEXOJENI këtë para se të komentoni:
Ne duhet të jemi krenarë dhe duhet ti falenderohemi Allahut s.w.t, që sa më shumë njerëz po udhëzohen në rrugën e drejtë, edhe pse disa do thonë por kjo është me instrumente, thuaj së pari MashAllah o vëlla, oj motër! Ky është vetëm fillimi, inshAllah në të ardhmen do ketë edhe Ilahi tjera nga MEDA por pa instrumente muzikore. Andaj mos ofendoni/kundërshtoni/kritikoni sepse edhe vetë personi që e këndon Ilahinë nuk e ndien vetën mirë, pra si në fillim duhet ta mirëpresim ne këtë Ilahi nga Meda, e InshAllah do na e bëjë edhe ndonjë tjetër, të pastër, pa instrumene muzikore. Allahu i'u shpërbleft!

  • Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !

Ajouter un commentaire

Vous utilisez un logiciel de type AdBlock, qui bloque le service de captchas publicitaires utilisé sur ce site. Pour pouvoir envoyer votre message, désactivez Adblock.