Étudiant en droit la vérité se trouve du côté des opprimés
Étudiant en droit

MAYA - "Motrat"

Te nderuar miq,shikues dhe komentues!Duke dashur të mos ndërhyjme në pëlqimet dhe komentet tuaja,do t'u luteshim që ato të mos përmbajnë fyerje,fjalor të pahijshëm,dhe cënime për figurën e artistëve!Në cdo rast të kundërt,ato nuk do të lejohen të publikohen.Ju falenderojmë që na ndiqni dhe jeni pjesë e këtij aktiviteti!

  • Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !