Étudiant en droit la vérité se trouve du côté des opprimés
Étudiant en droit

Kastriot Tusha & Amisa - "Bija ime"

Simfonia e Jetës edicioni i 5-të
4 Mars 2014 | Teatri Kombëtar i Operas e Baletit

Program artistik organizuar çdo vit me rastin e festave të 7-8-të Marsit nga Shoqata Qendra Kulturore Horizontet e Reja në bashkëpunim me Universitetin Epoka dhe Kolegjet Turke.

Të ftuara të nderit ishin Znj. Linda Rama bashkëshorte e Kryeministrit të Shqipërisë si dhe Znj. Lumnije Thaçi bashkëshorte e Kryeministrit të Kosovës. Gjithashtu ishin të ftuar figura të shquara të artit shqiptar si Artiste e Merituar Roza Anagnosti, Tenori Kastriot Tusha dhe pianistja Ana Kaçinari.

https://www.facebook.com/HorizonteteReja

  • Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !