Étudiant en droit la vérité se trouve du côté des opprimés
Étudiant en droit

HIMNI I SHQIPERISE - TRE TENORET.flv

Tenorët Kastriot Tusha (në mes), Denis Skura (djathtas) dhe Aranit Hoxha (majtas) në koncertin "Tre Tenorët 2012", duke kënduar Himnin e Shqipërisë - 8 dhjetor 2012

  • Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !