Étudiant en droit la vérité se trouve du côté des opprimés
Étudiant en droit

Irma dhe Eranda Libohova - Nuk e harroj

Kënga fituse e çmimit të parë të festivalit të 26 të këngës në RTSH Muzika: Agim Krajka
Teksti: Haxhi Rama, Dhjetor 1987

  • Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !