Étudiant en droit la vérité se trouve du côté des opprimés
Étudiant en droit

Këngët e Shekullit - Gëzim Nika - Potpuri Tropojane

Atmosfera e Këngëve të Shekullit 2010 u ndez flakë nga zëri i bilbilit të tropojës , i madhi Gezim Nika. Pas një kthimit në skenën Shqipëtare dhe në mes të publikut aq të mrekullushëm e bëri Z.Nika që këngën himn të tij "Shqiperia o Nena Ime" të këndohet edhe në mesin e lotëve të mallit për at Nanë aq të dashur.
Prania e Z.Nika në skenën e këtij evenimenti ngjalli një emocion tek publiku dhe audience të ciles i mungon shumë zëri i bilbilit tropojane. Z. Nika me pranin e tij në puntatën e 8-të të Këngëve të Shekullit e bëri atë ndër puntatat më të rëndësishme.

  • Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !