Enkelejda dhe Hysni Alushi - Mall për Camërinë

22.11.2008 .darka mbas festivalit ne tetove ku morren pjese edhe anetaret e shka agimi nga prizreni

  • Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !