Eli Fara dhe Spiro Gramozi - Unë po vdes që ju të rroni

Këngë polifonike toske që kujton Petro Nini Luarasin, arsimtarin e atdhetarin e madh.
Grupi i Korçës në Festivalin Folklorik të Gjirokastrës 1988.
(Ç'kanë malet që gjëmojnë, ç'kanë fushat që rënkojnë...)

  • Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !