Étudiant en droit la vérité se trouve du côté des opprimés
Étudiant en droit

Dava Gjergji - Kthenaj djemt tanë

Këngë kushtuar të zhdukurve nga Kosova dhe vuajtjeve të familjeve të tyre. Këngë shuuuuumë e mirë. E inçizova sot nga RTK-ja.

  • Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !