Étudiant en droit la vérité se trouve du côté des opprimés
Étudiant en droit

Parashqevi Simaku - Nuk Jam Vetëm (versioni Alternativ)

Parashqevi Simaku - Nuk Jam Vetëm (versioni Alternativ)

Sonte, une ndjehem vetem ne kete nate
Dhe gabohem
Dhe ti nga mungesa ime naten sfle
Shqetesohesh

Nuk me ndan nga ty
Jo asgje ne kete bote
Se gjithcka pa ty
Mua me esht e kote

Jam me ty gjithmon
Sado larg te qendroj
Jam me ty gjithmon
Se asgje ne jete un pa ty se kuptoj

Une ndjehem vetem ne kete nate
Dhe gabohem
Dhe ti nga mungesa ime naten sfle
Shqetesohesh

Nuk me ndan nga ty
Jo asgje ne kete bote
Se gjithcka pa ty
Mua me esht e kote

Jam me ty gjithmon
Sado larg te qendroj
Me ty une jam...

Jo jo mos harro se dashuria
Fal shume po kerkon
Cdo fjale zemra vet ja thote.
Jo mos harro se dashuria
Vec nga ne te dy do te kerkoj

Jo jo mos harro se dashuria
Fal shume po kerkon
Cdo fjale zemra vet ja thote.
Jo mos harro se dashuria
Vec nga ne te dy do te kerkoj

Sonte, nje zog zuri vend ne shpirtin tim
Dhe slargohet
Pa ty, oret dhe minutat per cudi
Si kushtohen

Nuk me ndan nga ty
Jo asgje ne kete bote
Se gjithcka pa ty
Mua me esht e kote

Jam me ty gjithmon
Sado larg te qendroj
Jam me ty gjithmon
Se asgje ne jete un pa ty se kuptoj


Une ndjehem vetem ne kete nate
Dhe gabohem
Dhe ti nga mungesa ime naten sfle
Shqetesohesh

Nuk me ndan nga ty
Jo asgje ne kete bote
Se gjithcka pa ty
Mua me esht e kote


Jam me ty gjithmon
Sado larg te qendroj
Me ty une jam...

Jo jo mos harro se dashuria
Fal shume po kerkon
Cdo fjale zemra vet ja thote.
Jo mos harro se dashuria
Vec nga ne te dy do te kerkoj

Jo jo mos harro se dashuria
Fal shume po kerkon
Cdo fjale zemra vet ja thote.
Jo mos harro se dashuria
Vec nga ne te dy do te kerkoj


Jo jo mos harro se dashuria
Fal shume po kerkon
Cdo fjale zemra vet ja thote.
Jo jmos harro se dashuria
Vec nga ne te dy do te kerkoj

Jo jo mos harro se dashuria
Fal shume po kerkon
Cdo fjale zemra vet ja thote.
Jo mos harro se dashuria
Vec nga ne te dy do te kerkoj

  • Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !