Mehdi Berisha dhe Bujar Qamili Veba & Lati ministrit n'londer. 2010

Dhe Mehdi Berisha, Bujar Qamili Veba & lati ministrit n'londer Isa Boletini Kengetaret nga shqiperija dhe Kosova
  • Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !

Ajouter un commentaire