Bujar Qamili dhe Mehdi Berisha Veba & Lati Qikë e bukur nga Tropoja.2010

Bujar Qamili dhe Mehdi Berisha Veba & Lati Qikë e bukur nga Tropoja.2010 ne Belgjike. A mos je e Gashit Gurit Qike Berishe Prej Krasniqje

Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !