Armend Rexhepagiqi - Çka do të ndodhë me ne

Në tavolinën tonë më lulet nuk qëndrojnë, Ke harruar në to Shikimet s'i kryqëzojmë për ne nuk bisedojmë Dhe koha kalon ngadalë Por nuk ndahemi edhe pse s'jemi të lumtur Sa herë unë të shikoj dhe ti kur më shikon unë ndihem aq keq Pastaj të flas ngadalë edhe pse mirë e di Se fjalët asgjë nuk ndryshojnë Ti më shikon me dashuri Por shumë shpejt ne përsëri do t'grindemi (1x) Çka do të ndodhë me ne S'dua të ndahemi tani S'dua t'vazhdojmë kështu o dashuri Çka do të ndodhë dhe pse Kur e di se askush nuk ka faj Kur s'ka kuptim të thuhet "m'fal" Çka do të ndodhë me ne? Në tavolinën tonë më lulet nuk qëndrojnë, Ke harruar në to Shikimet s'i kryqëzojmë për ne nuk bisedojmë Dhe koha kalon ngadalë Ti më shikon me dashuri Por shumë shpejt ne përsëri do t'grindemi (2x) Çka do të ndodhë me ne S'dua të ndahemi tani S'dua t'vazhdojmë kështu o dashuri Çka do të ndodhë dhe pse Kur e di se askush nuk ka faj Kur s'ka kuptim të thuhet m'fal Çka do të ndodhë me ne...

  • Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !

Ajouter un commentaire

Vous utilisez un logiciel de type AdBlock, qui bloque le service de captchas publicitaires utilisé sur ce site. Pour pouvoir envoyer votre message, désactivez Adblock.