Étudiant en droit la vérité se trouve du côté des opprimés
Étudiant en droit

Alban Skenderaj - Kur fjalet mungojne

Alban Skenderaj - Kur fjalet mungojne (lyrics)

Tekst :
Ti ulur në një stol e vendosur shikon.

Ti me dyshimet e tua që vet i ndihmon.

Heshtja lehtë të pushton,
Dhe fjalët e ndjera s'të vijnë.

Ndoshta një krenari të kotë
Kërkon ti të mbrosh me veshtrim.

Pastaj ëmbël më shfaqesh parpritur
Dhe më gjen te papërgatitur.

Dorën ma merr dhe fort ti ma shtrengon
Më e forta ndjenjë e arritur.

Ti nuk gjen dot forçën
Të më shohësh në sy
Ndihem i vetmuar kur jemi te dy.

Ti bukur e kupton më s'do jetë si njëherë.

Ti rolin tënd vazhdon por frika të merr.

Heshtja nis të braktis
Dhe lotët e ndjerë të vijnë

Zemra trokitjen e nis
Tashmë i vërtet ky trishtim.

Pastaj ëmbël më shfaqesh papritur
Dhe më gjen te papërgatitur.

Fjalët e tua vonë po tingëllojnë
Ato fjalë që dikur i kam pritur.

Fjalët e ndërtojne një lumturi
Ndihem i vetmuar kur jemi të dy

Ti nuk gjen dot forçën
Të më shohësh në sy
Ndihem i vetmuar kur jemi te dy.

  • Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !