Créer un site internet

7pa5 - Impakti i miratimit te ndryshimeve fiskale - 14 Dhjetor 2015 - Show - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv
https://www.facebook.com/shtatepapese
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Impakti i miratimit te ndryshimeve fiskale.Ne studio me Dr Jordan Daci - Ekspert ligjor.
Format informativ i cili do tu sjelle cdo mengjes informacione te bollshme dhe utilitare per te nisur nje dite sa me mbare. Moderuar nga Pranvera Borakaj dhe Nolian Lole, “7 pa 5” do te jete nje reviste e temave soft e jo vetem, duke orientuar vemendjen e audiences e duke synuar te nxise tek ajo reagimet lidhur me ngjarje apo dukuri pjese e jetes sone te perditshme..."
  • 1 vote. Moyenne 5.00 sur 5.

Ajouter un commentaire