Universiteti Marin Barleti

Universiteti Marin Barleti eshte nje institucion privat i arsimit te larte ne Shqiperi, i cili mban emrin e historianit dhe humanistit te shekullit te XV, Marin Barleti.

Universiteti Marin Barleti

Aller sur le site

  • Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !

Vous devez être connecté pour poster un commentaire